Om oss

Å ansette riktig person er kritisk for en virksomhet, og kan ha stor betydning for selskapets lønnsomhet. For arbeidstakeren er det alltid lønnsomt å velge riktig stilling så vel som selskap. 

INSICTA ble etablert i januar 2002. Vi er et rekrutteringselskap bygget på nesten 40 års erfaring innen Search og Executive Search. Vi har et godt nettverk med mange kandidater som kan være aktuelle i en ansettelsesprosess.Vår kunnskap og innsikt om kandidatene, i kombinasjon med kunnskapen vi har om våre kunder, sikrer at rett kandidat blir valgt. Vår visjon er «Igjen, igjen og igjen bli valgt av oppdragsgivere og kandidater» noe vi beviser gjennom vår kundeportefølje, som består av alt fra ledende internasjonale aktører til nasjonale selskaper

Det som kjennetegner oss er langsiktig samarbeid med oppdragsgivere og kandidater. Integritet er høyt prioritert. Oppdragene utføres på en solid måte der vi sørger for at både kundens og kandidatenes interesser ivaretas. Med lang fartstid innen executive search, har vi god kunnskap om bruk av systematiske metodeverk som sikrer kontinuitet og kvalitet i gjennomføringen av prosjektene.

 
 

Kontakt

DSC_9551-Edit.jpg

Tore Teigen

Partner/ Headhunter

Tlf. +47 416 34 012
tore.teigen@insicta.no

DSC_9471-Edit.jpg

Eirik Strandkleiv

Senior Consultant

Tlf. +47 996 34 396
eirik.strandkleiv@insicta.no

 

Våre tjenester

Med vår erfaring hjelper vi våre kunder til å gjøre de riktige ansettelsene. For deg som kandidat fungerer INSICTA som en rådgiver innen jobbvalg og karriere. Vi tilbyr følgende tjenester:

 • Executive Search
 • Search
 • Selection
 • Sluttvurdering
 • Management for hire i spesielle prosjekter
 • Evaluering av ledergrupper og sammensetning
 • Rådgiver ved endring og organisasjonsutvikling
 

Slik arbeider vi

nik-macmillan-280300.jpg

kandidater

Generelt sett blir vi kjent med kandidater gjennom vårt nettverk, men innsendt CV kan også være grunnlaget for vår første kontakt med kandidatene. Vi går gjennom informasjonen og tar kontakt for et generelt intervju. Under intervjuet er det viktig at kandidaten gir oss en beskrivelse av følgende:

 • Din plattform: Hvor trivdes du. Hvor lyktes du.
 • Hva er din jobbsituasjon i dag
 • Hvordan er dine tanker om et jobbskifte
 • I hvilken retning ønsker du å gå ved et jobbskifte
 
helloquence-51716.jpg

Kunder

Ved første kontakt med kunden vil vi å få frem krav og ønskede kvalifikasjoner for den aktuelle stillingen. Det er viktig for oss å bli godt kjent med kundens miljø og kultur. I startfasen kan oppdragsgiver være anonym overfor kandidatene dersom det er ønskelig.

Vi vektlegger å få en grundig forståelse av kundens behov og ønsker så tidlig som mulig i prosessen.

 

INSICTA AS

Arbins gate 2, 0253 OSLO
Tlf.: 24 13 19 50

Vi holder til sentralt i Oslo. Lett adkomst med bil, tog, trikk, buss og T-bane. Kort avstand til parkeringshus i Vika.